Referenties

fam. Nunes-Notelteirs, Wommelgem (familieshoot)

“We zijn al jaren klant en weten dat Wilfried professioneel werk aflevert. De fotoshoot verliep tof en grappig. Er wordt steeds met de glimlach goede raad gegeven.”

Fam Van Echelpoel, Schilde (communieshoot)

“Je kan de kids op hun gemak stellen voor de reportage en kent toffe truukjes om de aandacht te trekken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Jullie leveren vakmanschap af en zijn bovendien creatief maar bovenal zijn jullie super lieve mensen, waarin je vertrouwen hebt.”

Fam. Kegelaers, Nijlen (familieshoot)

“Ontspannen sfeer en duidelijke instructies – goede begeleiding bij de fotoshoot en keuze foto’s – persoonlijke benadering van ieder apart: kent iedereen bij naam”

Pauwels, Zandhoven (babyshoot)

“Heel kindvriendelijk, verschillende attributen en houdingen mogelijk, zeer mooie foto’s”

De Clerck-Van Elsacker, Wommelgem (kids- familieshoot)

“Professionele studio! Goede aanpak naar de kinderen toe! Ongedwongen sfeer, leuk!”

Kyano Hellinx, Nijlen (communieshoot)

“Ik vond het superleuk! Ik mocht leuke sprongen doen en aan het touw hangen.” (Kyano)
“Toffe en ongedwongen sfeer” (mama Kyano)

Anouck Celis, Lier (communieshoot)

“Het was een aangename,verrassende fotoshoot. Wel wat plezier beleefd”

Verwimp-Baeten, Bouwel (communieshoot)

“Niels voelde zich volledig op zijn gemak bij Wilfried. Dat kan je ook aan de foto’s zien. Je ziet dat hij ervan genoten heeft”

Verhoeven-Breugelmans, Halle

“3 kinderen, 3 eerste communies, 3 plechtige communies. We hopen van ganser harte dat er nog 3 trouwpartijen zullen volgen, alleen maar om terug de fantastische service van Wilfried’s Fotoatelier te ervaren.”

Fam. Cullen-De Bie, Vremde

“Wij hebben sinds ons huwelijk (reeds 18jaar geleden) kennis gemaakt met de fantastische kwaliteit van Wilfried’s Fotoatelier! Alsook de familiale sfeer die er heerst. We worden steeds vriendelijk onthaald. Ze gaan op onze wensen in, en leveren TOPkwaliteit. Dat beaamt onze jarenlange samenwerking.”

Van Peer, Oelegem (communie)

“Mijn tweeling Oliver en William werden prachtig in beeld gezet, leuke accessoires werden gebruikt en de kinderen hebben er zelf enorm van genoten.”

Bollansée-Van Beeumen, Emblem (communie)

“Het gaat er altijd héél gemoedelijk aan toe. Zo voelt iedereen zich direct op zijn gemak en dat straalt zich uit in de foto’s.”

Fam. Royackers, Ranst (5 zussen, tienershoot)

“Ik voelde mij helemaal op mijn gemak, was zenuwachtig op voorhand. Losse sfeer, leuke, spontane fotoshoot. Veel inbreng over mogelijke posities”

Fam. Gijsels, Pulle (familieshoot)

“Er hangt een heel ontspannen en vriendelijke sfeer. Een aanrader om een fotoshoot met kindjes te doen! In deze jachtige tijd is het een plezier om terecht te kunnen bij een fotograaf die écht tijd maakt voor zijn klanten: tijdens de fotosessie, bij het kiezen, en bij elk contact. Wij komen zeker nog terug!!!”

Wegge Jasper & Taya, Borsbeek (zwangerschapsshoot)

“De samenwerking ging heel goed en beide partijen kwamen heel creatief uit de hoek. Onze wensen werden gerespecteerd en jullie hebben ook subtiel nieuwe dingen voorgesteld zonder opdringerig over te komen.”

Buyl-Bonne, Viersel (kids & kiddies)

“De fotoreportage was van de kindjes (2 en 4 jaar). Ondanks de ‘moeilijke’ start van de jongste, waren zij nadien allebei zeer enthousiast. Dankzij de professionele houding en de ‘lieve-mevrouw- die-kwam-helpen’ (hun woorden) zijn zij zeer snel op hun gemak gesteld. Het poseren was voor hun een spel geworden.”

Van Vlercken-Elst, Westerlo (jongerenportret)

“Een zeer aangename ervaring waar zeer mooie foto’s van gekomen zijn. Zeker een aanrader voor anderen die mooie foto’s willen hebben!”

Franssen-Van Gansen, Kasterlee (huwelijk-baby-kidsshoot)

“Wilfried en Lieve zijn mensen die openstaan voor eigen ideeën en willen meedenken en mee creëren om net die ultieme foto te bekomen die het plaatje compleet maakt. De vlotte samenwerking en mooie resultaten doen ons telkens terugkomen naar Broechem.”

Keustermans-Vercammen, Kessel (kids & kiddies)

“Vlotte , creatieve omgang met kindjes. Vertrouwen door meerdere ervaringen met fotograaf. Verzorgde afwerking”

Verbruggen, Ranst (kids)

“Een gemoedelijke sfeer. Uitstekende kwaliteit. Prachtig resultaat!! We zijn enorm tevreden.”

Smets, Nijlen (communie)

“Mijn dochter Imke heeft er super van genoten. Ze voelde haar er een beetje speciaal door, waarvoor dank! Ook de zeer persoonlijke en open aanpak vond ik prima!”