Wie zijn we


Wilfried's Fotoatelier
Fotograaf Lier
Fotograaf Broechem

Wilfried

Wilfried Verhavert (*1960) . Fotografie is zijn passie sinds 1974, en hij studeerde in 1981 af als fotograaf aan het Technicum in Antwerpen. (Nu KDG) Hij ging onmiddellijk aan de slag in dienstverband bij een gerenommeerd fotograaf en besloot in 1988 om een eigen zaak op te starten in Broechem.

Door het succes diende hij meerdere malen zijn zaak te vergroten. 
Sinds 2001 is hij mee als één van de eersten ingestapt in het digitale tijdperk en investeerde hij in een digitale afwerkcentrale.
In 2009 stichtte hij samen met 6 collegafotografen vzwStudio; de enige beroepsvereniging voor fotografen in hoofdberoep.
In 2013 werd de fotostudio vernieuwd, vergroot en gedigitaliseerd.

Zijn jarenlange ervaring en het steeds bijscholen dragen bij tot het succes en de service die bij zijn klanten wijd en zijd bekend is.

En het verhaal blijft verder gaan.....voor kwaliteit en zekerheid. 

Wilfried Verhavert

Lieve

 

Lieve Goossens (*1958) studeerde in 1978 als etalagiste en is in 1993 deeltijds mee in de fotozaak gestapt. Na uitbreiding van deze fotozaak is ze vanaf 1998 fulltime aanwezig voor de ontvangst van de klanten. Bovendien is ze ook het aanspreekpunt om de klant te begeleiden bij de keuze en afwerking van foto's en kaders, waarbij haar ervaring met esthetiek als etalagiste goed van pas komt. 

Niet enkel voor foto's maar ook voor de aankleding van uw interieur met tekeningen, schilderijen, handwerkjes e.d. kan zij raad geven.

Lieve Goossens

Professionele digitale fotostudio

Wilt u graag een professionele shoot om uzelf, uw kinderen, uw vrienden,... in een prachtig daglicht te stellen? In de digitale fotostudio van Wilfried en Lieve wordt u binnen de kortste keren omgetoverd tot een echt fotomodel. Kijk hier voor de voorbeelden van onze fotostudio.

Om U na de shoot te helpen met uw keuze, worden de foto's getoond op groot scherm in onze speciaal daarvoor ingerichte viewingroom.


Professionele Digitale Fotostudio in Lier
Professionele Digitale Fotostudio

Exclusieve wanddecoraties

Kom naar onze voorbeelden kijken in de winkel!Alle inlijstingen

Ruime keuze aan kaders, zowel standaardmaten als maatwerk, voor foto's maar ook voor tekeningen, schilderijen, handwerkjes,...


Foto Inlijstingen
Foto Inlijstingen- Wilfried's Fotoatelier

Digitaal fotolabo

Wilfried's Fotoatelier beschikt ook over een eigen fotolabo. 
Laat uw mooiste foto's op hoogwaardig écht fotopapier afdrukken.
Maak ook gebruik van de
 direct klaar service : foto's in enkele seconden !

Uw pasfoto's zijn direct klaar en zijn volgens de Europese normen. 
Wij maken ook pasfoto's geschikt voor Amerikaanse visa.

Maak uw eigen digitale fotoalbums op écht fotopapier thuis aan via de software op www.fujiprint.be

Digitaal Fotolabo- Wilfried's Fotoatelier